Välkommen!

Glimtar ur mitt liv för nära och kära.

torsdag 10 juni 2010

"Blott en dag ett ögonblick i sänder..."

Ja, tänk om man alltid kunde leva efter den filosofin. Att det är svårt att leva upp till vet vi, men att ha det lite som en "mall" med sig i bakhuvudet vore nog inte så dumt. "Blott ett bad en sommardag i sänder" typ...
Vi har nästan klarat det idag. Vi har haft en bra dag. Calles första sommarlovsdag. Först tog vi det lugnt och pysslade lite hemma, sen när Linnéa kom hem från skolan åkte vi till Rappnes plantskola i Ulriksdal. Niina var snäll och hämtade oss. Just idag hade vi ingen egen bil. Vi fikade gott där borta. Barnen hade med sig sin kompis. De lekte på studsmattan, gungade i hängmattan och mysde  i ngt slags mysigt glashus.

Vi åker dit rätt ofta Niina och jag. Vi får nog akta oss så vi inte slutar som de gamla tanterna som ofta går där och kikar på blommor... Vi brukar fnissa lite åt dem, de är så söta och bjuder ibland nästan på "gratis teater" i sin förtjusning över alla blommor.

På kvällen skulle vi gå på bio hela familjen. Den var tyvärr inte så bra "Komissarie Speck". Svårt att förstå att den är från elva år... Vi gick ut efter 20 min, åkte och hyrde en film istället och mysde hemma.

Linnéa med sin kompis i glasskön.
                                                                                                                                     
Timjan.


Rosmarin.
 
 
Fjärilslavendel.

Olivträd.

Calle och barnens kompis på "flygande mattan" i det mysiga glashuset.

Calle på "flygande mattan".

Härligt att slappa på hängmattan i sommarvärmen.

Vallmo.





Barnen hemma igen efter bion. Vi tog med popcornen hem och hade dem till en hyr film istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar